Familie suite på Sydfyn nær skov og strand

Haramara tilbyder indkvartering i Vester-Skerninge, 40 km fra Odense og med 10 km til Svendborg. Vi bor i flotte, naturskønne omgivelser med rige muligheder for vandreoplevelser. Der tilbydes gratis privatparkering på stedet og fri benyttelse af haven.

Familie suite på Sydfyn nær skov og strand

I rolige, naturskønne omgivelser og tæt på skov og strand på Sydfyn befinder vores familie suite sig.

Haramaras familie suite på Sydfyn består af nybyggede lokaler med direkte adgang til stor, åben have og en fantastisk udsigt til det sydfynske øhav.

Vi er beliggende meget tæt på Øhavsstien, hvor man kan få en virkelig flot, god vandretur. Der er også gode muligheder for vandsport, herunder især dykning på den gamle Ærøsundfærge, som er sænket 2 km herfra.

Afstanden til strand og lystbådehavn er kun 300 meter. Der er gode fiskemuligheder, både i havet, men også ved Danmarks største put & take: Blue Rock Fiskepark, blot 1 km herfra. I området er der mange dejlige småveje, og vi er også tæt på Margueritruten, hvilket giver fantastiske muligheder for cykelister og andre motionister.

Derudover ligger vores familie suite enheder kun 10 km fra Svendborgs spændende byliv med masser af hyggelige cafeer og restauranter samt mange butikker til vedkommende, der ønsker den store shoppetur. .

Tæt på skov og strand

Vi bor tæt på naturskønne omgivelser, så du kan nyde naturen og slappe fuldkommen af. 

Fantastisk udsigt

Vi har en storslået udsigt, hvor man både kan se grønne omgivelser og flot, blåt hav.

Stor, åben have

Vores have er stor og åben, så man rigtigt kan nyde udsigten. Her har man mulighed for at slappe med familien. 

Øhavsstien

Vi ligger rigtig tæt på Øhavsstien, som er en 220 km. lang trampesti – en perfekt oplevelse for vandrerne. 

Familie suite nummer 1 med skøn havudsigt

Denne suite er i stueplan med indgang fra træsvalegang. Afdelingen er smagfuldt indrettet med separat soveværelse med 2 senge, som kan stilles sammen til dobbeltseng, og stort klædeskab. Det rummelige badeværelse er med bruseniche.

Familie suite nummer 2 med fantaktisk havudsigt

Indgang fra dejlig træterrasse til stort køkken-alrum, hvor der er velindrettet køkken med køleskab, komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og elkedel. Stort spisebord, tv og DVD-afspiller og hyggekrog med sovesofa og dejlige lænestole.

Familie suite nummer 3 med udsigt til skov og mark

Denne suite ligger på 1. sal. Den har indgang fra stor træsvalegang og indeholder køkken med spisekrog, stort badeværelse, soveværelse med 2 enkeltsenge og dejlig opholdsstue med bløde møbler og TV. 

Udlejning af rummelig sal

Vores sal er ideel til afholdelse af kurser eller fester. Der er selvfølgelig fri benyttelse af entre, toilet og anretterkøkken. Der er udgang til træsvalegang via store, flotte terrassedøre. Man har samtidig naturligvis fri adgang til haven. 

Vil du vide mere om suiter?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores familie suiter på skønne Sydfyn, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at have jer på besøg.