Alternativ behandler på Sydfyn

Vælg den sti, der er din og gør brug af en alternativ behandler. Man kan bruge mange ressourcer på at være væk fra sin sti. Jeg hjælper dig gerne med at finde den sti, der er din, inden for alle områder i livet, så du kan opnå følelsen af lethed, glæde, energioverskud og succes. Besøg min klinik på Sydfyn eller få fjernbehandling over telefonen. Jeg sørger for, at du får oplevelsen af ro og velvære. 

Om alternativ behandling og healing på Sydfyn

Jeg udfører mange former for behandlinger, så dit frie flow kommer til at fungere igen.

Som alternativ behandler, lokaliseret i Skerninge på Sydfyn, udfører jeg fem former for behandlinger, nemlig healing, Body Power Awake, clairvoyance/kanalisering, afdødekontakt og hypnose/hypnoterapi. 

Ved healing flytter jeg bl.a. rundt på nogle energier og systemer inde i din krop, som påvirker dig negativt. Det kan være nogle gamle, dybe energiirritationer, som påvirker – uden, at du er klar over det. 

Det er også muligt at få healing, hvis du er stresset og ønsker velvære. Noget af det mest afslappende og vidunderlige er at få en healing, så dit frie flow kan fungere igen. 

Der findes forskellige former for healing, som du kan læse mere om under Behandlinger og priser. Her kan du også læse mere om mine fire andre behandlingsformer. 

Healing

Alle healingsformer danner tilsammen en vifte, hvor jeg kan finde løsningen til den opgave, du ønsker. 

Clairvoyance

Jeg bruger mine medfødte evner til at stille ind på de spørgsmål, du må have og hjælper med løsningsforslag. 

Afdødekontakt

Stort set altid kan vi være heldige, at vores afdøde familie og venner vil i kontakt med os fra den anden side. 

Hypnose/hypnoterapi

Hypnose giver mulighed for at komme i kontakt med sin egen indre bevidsthed via en dyb, afslappet tilstand. 

Dine behandlingsmuligheder

Der er to behandlingsmuligheder: Behandling hos mig på klinikken, eller fjernbehandling over telefonen.
Behandling på klinikken

På min klinik på Sydfyn har vi større og bedre mulighed for at komme mere i dybden med med dine negative energier via healing og de andre alternative behandlingsformer. 

Især hvis det er store sager, der skal flyttes, er det helt klart bedst, at folk kommer til mig. Jeg tager den tid, det tager for, at du kommer til livs med dine negative energier i din krop. 

Fjernbehandling

Hvis du har akut brug for hjælp, hvor din situation er så tilspidset, at energien har brug for at blive tømt med det samme, er der også mulighed for fjernbehandling gennem telefonen. 

Samtale gennem telefonen kan løsne op for negative energier, så du føler ro og velvære med det samme. Det er en god måde at gøre det på, hvis det frie flow slet ikke fungerer – og hvis du har brug for hjælp her og nu. 

Vil du vide mere om behandlingerne?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om mine alternative behandlinger, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe dig.