Behandlinger og priser

Nedenfor ses udvalget af mine behandlinger samt priserne dertil. 

Behandlinger og priser | 250kr pr. 15 min.

Der er også mulighed for at aftale kursus i healing samt kanaliseret workshop. Du er velkommen til at ringe til mig og høre nærmere om dette.

Af healingsformer tilbyder jeg:

Reiki-, arolo-, thetahealing, soul body fusion, karmic-, soul-, human power release, heart felt love og body power awake.

Alle healingsformer danner tilsammen en vifte, hvor jeg kan finde det, der passer til den opgave du ønsker at få løst.

  • Alle healinger kan fås i klinikken eller som fjernhealing.

Body Power Awake – BPA er en ny healingsform, som er meget målrettet til at justere/rense kroppens kirtler – kønskirtler, binyrer, bugspytkirtel, skjoldbruskkirtel, biskjoldbrusekirtel, hypofyse, hypothalamus og pinalkirtel.

Langt de fleste sygdomme kommer ind i kroppen som ubalance i en eller flere kirtler.

Når kirtlernes arbejde forstyrres over længere tid, af stress, angst, vrede, sorg, overdreven tankevirksomhed eller nervøsitet for eksempel, påvirkes kirtlen til en over- eller underproduktion af homoner og enzymer. Dette kan efterfølgende skabe ubalance/sygdom i kroppen.

Ved at give kirtlerne fri fra psykisk og følelsesmæssig påvirkning, kan de finde balancen og efterfølgende sende de naturlige signaler til kroppen.

BPA gives i 20 min., i alt 4 gange med ca. 1 uges mellemrum, som direkte healing eller fjernhealing og forløbet eller enkelthealinger kan gentages efter behov.

BPA er kommet til jorden til brug for mennesker, skabt ud fra mit ønske om at modtage et virkeligt godt værktøj til hjælp til genopbygning af den fysiske krop. Jeg modtog BPA i februar 2020 og har siden arbejdet med den i det omfang, som den kunne klare under sin modnings- og groundings-fase. I skrivende stund, august 2020, er healingen klar, både til flere behandlinger og til vidergivelse i form af undervisning.

Priser og praktisk information

Hvis du har fået lyst til at prøve et behandlingsforløb eller lære BPA selv, så kontakt mig gerne på mobil 20682828 for en aftale.

BPA-kursus á 1 dags varighed, fra kl. 10.00 til kl. 18.00, pris kr. 1.300,00. Der er dagen igennem kaffe/the, frugt, kage og vand. Frokost medbringer du selv.

Kursussted og klinik på adressen: Strandvej 20, 5762 V. Skerninge.

Jeg kommer også gerne til dig og holder et kursus.

Clairvoyance: jeg bruger mine medfødte evner til at stille ind på de spørgsmål, du må have, se bag om evt. problematikker og hjælpe med at finde forslag til en løsning.

  • Clairvoyance, kanalisering kan fås over telefon.

Kender du en person, som er gået over på den anden side? Kan du tænke dig at høre fra vedkommende? Stort set altid, kan vi være heldige at vore afdøde familie og venner vil i kontakt med os fra den anden side – for en hilsen, en opfølgende samtale eller med gode råd til os.

  • Afdødekontakt kan fås over telefon.

Hypnose/hypnoseterapi giver mulighed for, i en dyb afslappet tilstand, at komme i kontakt med sin egen indre bevidsthed. Når du har denne kontakt, kan du finde årsagen til traumer og blokeringer, som tidligere er kommet ind i dit energisystem på baggrund af ubearbejdede oplevelser.

Vil du vide mere om behandlingerne?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om mine behandlinger, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe dig.